Δευτέρα, Φεβρουαρίου 19, 2007
Εγώ Πάντως Καθάρισα... Χωρίς Απώλειες...!

Η χθεσινή νύχτα υπήρξε δημιουργική με τρόπους θεμιτούς και …αθέμιτους. Θ’ αρχίσω με τα καλά νέα και θα συνεχίσω με τα άσχημα, τα οποία στη συνέχεια εξελίχθηκαν χωρίς παράπλευρες απώλειες…

Τα καλά νέα είναι ότι «ανέβασα» το δεύτερο επεισόδιο του podcast μου το οποίο «τρέχει» τόσο στο podomatic όσο και στο SYNC (σ.σ. μη φωνάζετε, δεν είπα ότι ήταν για σας τα καλά νέα, το είπα; :-p)… Η δεύτερη απόπειρά μου έγινε με τη βοήθεια του audacity… Όχι ότι είδα καμία μεγάλη διαφορά αφού δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το πώς δουλεύει και ποιες είναι οι extra εφαρμογές του…! Αλλά ελπίζω να τις ανακαλύψω σύντομα ώστε να μην ακούγεται τόσο χάλια η μουσική και να μπορέσω να διορθώσω λιγάκι τη φωνή και αυτά τα απίστευτα συριστικά «σσσσς» που εκτοξεύω και δεν είχα συνειδητοποιήσει τόσα χρόνια…!

Τα άσχημα νέα είναι το μίνι εγκεφαλικό που έπαθα όταν αποπειράθηκα να μπω χθες το βράδυ στον Blogger… με το έτσι θέλω με υποχρέωνε να μεταφέρω το blog στη νέα έκδοση… και βεβαίως ως άνθρωπος της ρουτίνας και της σιγουριάς σιχαίνομαι τις εκπλήξεις και τις απότομες αλλαγές… ειδικά όταν δεν μπορώ να τις ελέγξω…!

Ευτυχώς θυμήθηκα ένα post που είχε γράψει ο Μαύρος Γάτος πριν κάποιες μέρες, όταν βρέθηκε μπροστά στην ίδια ακριβώς «έκπληξη»… το αναζήτησα και το εκτύπωσα…!

Ακολούθησα επακριβώς τις οδηγίες του… και εκείνες του Blogger (σ.σ. ας έκανα κι αλλιώς ^&%&^$%$(*&^%^%^$)… Το blog μεταφέρθηκε αυτόματα αλλά όσα ελληνικά είχα γράψει εγώ στο teblate είχαν ως εκ θαύματος μετατραπεί σε αλαμπουρνέζικα…! Ολόκληρη η αριστερή στήλη αλλά και οι πληροφορίες κάτω από τα post…!

Με υπερβολικά αργές κινήσεις –τόσο από το άγχος όσο και λόγω του προχωρημένου της ώρας, αφού είχε φτάσει πια 2 το πρωί- περιηγήθηκα στο νέο Blogger και έφτασα μέχρι εκεί που μου ζητούσε να κάνω ugrade στο teblate… Δεν του έκανα τη χάρη… Αντιθέτως γύρισα πίσω στη σελίδα του html και έκανα paste το teblate μου το οποίο σώζω κάθε φορά που κάνω μια αλλαγή…! Και σε δευτερόλεπτα μέσα το blog αποκαταστάθηκε… Τέρμα τα αλαμπουρνέζικα…!

Μαύρε Γάτε σ΄ ευχαριστώ για μία ακόμη φορά… Είσαι πλέον το γούρι μου…! ;-)

Υ.Γ. Δε θα ρωτήσω αυτή τη φορά τι έκανε η ΑΕΚ χθες το βράδυ… Πρόκειται για μια ιστορία που με πονάει πολύ και ως γνωστόν δεν ανασκαλεύουμε πονεμένες ιστορίες…! Όταν, αν κι όποτε θυμηθεί να ξανακερδίσει ή έστω να φέρει μια αξιοπρεπή ισοπαλία μπορείτε να με ενημερώσετε με email… αν υπάρχουν ακόμα και δεν επικοινωνούμε με τηλεπάθεια… gggrrrrrrrrrr (σ.σ. &*(%^&*%^$%^#&$$%#$%&…!!!!!!!!!!!!!!)

 
Το ανέβασα ως Adomiel στις 3:51 μ.μ. | Permalink |


7 Σχολίασαν:


  • At 20 Φεβρουαρίου 2007 στις 12:12 π.μ., Blogger ο μικρός πρίγκιπας

    διάβασα το πόστ και σκιάχτηκα...λες να έρθει και η σειρά μου???

     
  • At 20 Φεβρουαρίου 2007 στις 12:25 π.μ., Blogger prigkipas

    Γιατι δεν μπορω ν ακουσω τιποτα? Κανω κλικ αλλα δεν...

    Κι εγω σκιαχτηκα. Ειναι θεμα χρονου να συμβει και σε μας αραγε?

     
  • At 20 Φεβρουαρίου 2007 στις 2:15 π.μ., Blogger Adomiel

    Καλώς τους πρίγκιπες... Μικρούς και μεγάλους...! ;-)

    Μικρέ μου πρίγκιπα είναι απόλυτα τσεκαρισμένο ότι θα έρθει η σειρά σου... σώσε σε notepad το teblate σου... και μη φοβάσαι... αν αιφνιδιαστεις θα σου δωσει μια μονο ευκαιρια να μπεις στον παλιο blogger... μπες τοτε και κανε το copy paste σε notepad... μετά θα σου ζητήσει το λογαριασμο σου sto google... εδώ βάζεις το email σου στο gmail... αν δεν εχεις σου δινει την ευκαιρια να αποκτησεις... ακολουθεις τα οσα σου ζητησει και θα γινει αυτοματα η αλλαγη... προσοχη οταν πας στο teblate απλά κάνε paste το teblate που εχεις σώσει... έτσι θα γλιτώσεις από τα αλαμπουρνέζικα... μην κανεις upgrade...!


    Πρίγκιπα ομοίως...! ;-)

    Που ακριβώς κάνεις κλικ; αν εννοείς στο podcast μου ίσως χρειάζεται να δυναμώσεις την ένταση στα ηχεία σου...

     
  • At 20 Φεβρουαρίου 2007 στις 9:41 μ.μ., Blogger Μαύρος Γάτος

    Σ;)))))))

     
  • At 21 Φεβρουαρίου 2007 στις 1:08 μ.μ., Blogger Μαρω_Κ

    Καλημέρα.
    Αυτό το podcast τι είναι;
    Αχ αυτή η τεχνολογία με κάνει κιαισθάνομαι σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα.
    Τελειώς μα τελειώς ξανθιά
    Φιλιά

     
  • At 21 Φεβρουαρίου 2007 στις 4:43 μ.μ., Blogger Despoina

    ολεεε καινούριο podcast!! Αλλά προτιμώ να το ακούσω μεταμεσονύχτια :)))) θα επανέρθω με σχόλια χιχι εγώ πάλι σαν καινούρια στη blogόσφαιρα είχα από την αρχή new account! Πάλι καλά :))

     
  • At 21 Φεβρουαρίου 2007 στις 5:41 μ.μ., Blogger Adomiel

    Μαύρε Γάτε καλώς σε...! Τι να κεράσουμε; ;-)

    Μάρω βάλε τα ηχεία κι άσε τα "ξανθά" σου...! Δεν πείθεις λέμε...! :-p

    Δεσποινάκι ούτε η μαμά μου δε με υποστηρίζει τόσο...! Στο επόμενο θα σου κάνω super αφιέρωση...! :-D

     
Layout design by Pannasmontata